Jobsrepublic

Jobsrepublic op Werf& Selectie Jaarcongres 2018

Voor inspiratie en verdieping in de laatste trends in recruitment ga je op 16 oktober 2018 naar het allereerste Werf& Selectie Jaarcongres in Utrecht. Met dit congres ben je in één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rond succesvolle werving en selectie. Jobsrepublic’s directeur Eric van Bourgonje is er ook bij met de inspirerende workshop Werven voor de Overheid, waarin hij je alles vertelt over hypertargeted social recruitment. Alle reden om te gaan!

Wat kun je verwachten van het congres?

Een inspirerende groep topsprekers en een keuze uit twintig verdiepende tracksessies over Selectie, Candidate Experience, Employer Branding, Zorg en Overheid garanderen dat je in één dag weer helemaal op de hoogte bent van de actualiteit en toekomstige ontwikkelingen in je vakgebied. Met 200 deelnemers heb je daarnaast alle gelegenheid interessante vakgenoten te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Workshop Werven voor de overheid - Hoe put je uit de verborgen bron van lokaal talent?

Hoe bereik en verleid je talent dat niet actief op zoek is naar een baan? Eric van Bourgonje laat zien hoe zijn organisatie voor meer dan 150 overheden lokaal talent bereikt en verleidt met hypertargeted social recruitment.

Tijdens deze sessie neemt Eric je mee in de innovatieve aanpak van Jobsrepublic die het mogelijk maakt dat je tot 75% meer kandidaten binnen de doelgroep van je vacature bereikt. Hij legt je uit hoe je kandidaten effectief verleidt en hoe je ervoor zorgt dat ze ook daadwerkelijk solliciteren.

Na deze sessie weet je hoe je doeltreffend uit de enorme bron van verborgen talent uit je eigen gemeente, provincie of verzorgingsgebied kunt putten.

Over Eric van Bourgonje

Eric van Bourgonje is HRtech innovator en directeur van Jobsrepublic. Zijn organisatie helpt je bij het bereiken, verleiden en converteren van de juiste kandidaten voor je vacatures. Zij doen dit door niet de vacature, maar de ideale kandidaat als vertrekpunt te nemen.

Jobsrepublic is winnaar van de Werf& Award voor Beste Recruitment case 2018. Zij wonnen deze award voor het werven van meer dan 850 luchthavenbeveiligers voor I-SEC Schiphol in slechts enkele maanden tijd.

Met korting naar Werf& Selectie Jaarcongres

Als onze gast krijg je € 50,00 korting op de deelnameprijs (non-profit). Meld je hier aan met de kortingscode XB7AE F701 067E 83C6.

We hopen je te zien op Werf& Selectie Jaarcongres 2018!

Praktische informatie

Datum:          16 oktober 2018

Tijd:               10.00 - 17.30 uur

Locatie:         Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht

Meer informatie: www.werf-en.nl