Jobsrepublic

Jobsrepublic op HRM in de Zorg 2018: ben jij erbij in september?

Op 18 september 2018 is het weer tijd voor HRM in de Zorg, hét jaarcongres voor hr-, bestuurs-, directie- en lijnmanagers die werken in de zorg en welzijnssector. Wij zijn erbij om een leerzame workshop te geven. Ben jij ook van de partij? 

Wat kun je verwachten van het congres?

De afgelopen 12 jaar heeft HRM in de Zorg elk najaar zo’n 350 deelnemers mogen verwelkomen. Wie dit congres bijwoont, is in één dag op de hoogte van actuele veranderingen op de arbeidsmarkt en binnen hr-beleid. Ook de toekomst van hrm in de zorg komt aan bod, inclusief de implicaties die deze voor jou heeft. Kortom, een nuttige dag waarop je inzichten opdoet, kennis vergaart en je netwerk uitbreidt.

Workshop hypertargeted social recruitment: bereik en verleid je doelgroep met de juiste boodschap

Vind je het lastig om zorgpersoneel te vinden? Juist nú is talent bereid om over te stappen naar een andere baan. De vraag is: hoe bereik je de juiste mensen op het juiste moment? En hoe creëer je een boodschap waarmee je de juiste snaar raakt, zodat je hen verleidt om te solliciteren? Onze CEO en recruitment-innovator Eric van Bourgonje introduceert je in de wereld van hypertargeted social recruitment. Tijdens de workshop legt hij haarfijn uit wat je moet doen om je doelgroep te bereiken en hoe je deze aanspreekt met gepersonaliseerde campagnes.

Als kersverse winnaar van de Werf& Awards – een prijs die we in de wacht sleepten voor de meest impactvolle recruitment-vernieuwing – weet Jobsrepublic als geen ander hoe je dit aanpakt. Op 18 september lichten we een tipje van de sluier door onze expertise met je te delen!

Met korting naar HRM in de Zorg?

We hopen je te zien op HRM in de Zorg 2018. Als onze gast krijg je € 50,00 korting op de deelnameprijs (non-profit). Meld je hier aan en voer de volgende kortingscode in: HRZJOBSKRT.

Praktische informatie

Datum: 18 september 2018

Tijd: 09.00 - 17.30 uur

Locatie: Congrescentrum 1931 Den Bosch